Particuliere klant? Raadpleeg je verbruik en facturen op mijn.warmtenetoostende.be!

Laatste nieuws

Word jij onze nieuwe collega bij Warmtenet Oostende? In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en realiseer je mee nieuwe projecten.

Lees meer

Vanaf dinsdag 07 februari 2023 wordt Residentie Kaïro aangesloten op het warmtenet.

Lees meer

De marinekazerne Bootsman Jonsen in Oostende wordt aangesloten op ons Warmtenet. Het kennis- en expertisecentrum van de Belgische marine zet daarmee een belangrijke stap richting CO2-neutraliteit!

Lees meer

Op 15 november 2022 starten warmtenetwerken in de Fortuinstraat en Lijndraaiersstraat.

Lees meer

Einde werken Stockholmstraat uitgesteld naar 23 november.

Lees meer

Bovenop de uitbreiding van Warmtenet Oostende op Oosteroever voorzien we dit jaar ook in de binnenstad nieuwe aansluitingen.

Lees meer

Deze uitbreiding van Warmtenet Oostende levert vanaf dit najaar duurzame warmte aan de nieuwe appartementsgebouwen in de wijk Oosteroever!

Lees meer

Vandaag namen we in aanwezigheid van burgemeester Bart Tommelein, raadgever van Vlaams minister Zuhal Demir Dirk Meire én onze Oostendse coöperanten de nieuwe uitbreiding van het warmtenet in dienst.

Lees meer

In onderstaand filmpje zie je hoe we te werk zijn gegaan bij de nieuwe uitbreiding van het Warmtenet Oostende, zo leveren we nu ook warmte aan appartementsgebouwen en het AZ Sint Jan campus Henri Serruys.

Lees meer