Laatste nieuws

Op 15 november 2022 starten warmtenetwerken in de Fortuinstraat en Lijndraaiersstraat.

Lees meer

Einde werken Stockholmstraat uitgesteld naar 23 november.

Lees meer

Bovenop de uitbreiding van Warmtenet Oostende op Oosteroever voorzien we dit jaar ook in de binnenstad nieuwe aansluitingen.

Lees meer

Deze uitbreiding van Warmtenet Oostende levert vanaf dit najaar duurzame warmte aan de nieuwe appartementsgebouwen in de wijk Oosteroever!

Lees meer

Vandaag namen we in aanwezigheid van burgemeester Bart Tommelein, raadgever van Vlaams minister Zuhal Demir Dirk Meire én onze Oostendse coöperanten de nieuwe uitbreiding van het warmtenet in dienst.

Lees meer

In onderstaand filmpje zie je hoe we te werk zijn gegaan bij de nieuwe uitbreiding van het Warmtenet Oostende, zo leveren we nu ook warmte aan appartementsgebouwen en het AZ Sint Jan campus Henri Serruys.

Lees meer

Deze zomer voerden we succesvol werken uit om het Warmtenet Oostende uit te breiden richting AZ Henri Serruys. Benieuwd hoe dat eruitzag?

Bekijk hier de video!

Lees meer

Warmtenet Oostende bouwt volop aan een warmtenet tussen AZ Damiaan en AZ Sint-Jan campus Serruys. We geven u graag een update van de werf.

Lees meer

Ben jij ook benieuwd hoe het eraan toegaat tijdens de werken aan het warmtenet? In dit filmpje geven we je een impressie van de werken in de Konterdamkaai!

Lees meer