Op dinsdag 15 oktober werd de brug over de A10 terug opengesteld. De aannemer kon vroeger dan voorzien de werken voor de doorsteek van de warmtenet leidingen naar de Kuipweg beeindigen. Hiermee komen de openbare grondwerken voor het Warmtenet Oostende in de Zandvoordestraat ten einde.

Voor de fietsers tussen Bredene en Oostende was er op vrijdag 18 oktober ook goed nieuws te melden. De fietserstunnel langs de R31 Ringlaan (onder de spoorweg aan het Adolf van Glabbeke rondpunt en de Tweebruggenstraat) werd terug opengesteld. De intensieve werken om het vakwerk te plaatsen en aan te koppelen aan de leidigen in de Konterdamkaai en Ijzerwegstraat/Camerlinckxgeleed werden binnen de vooropgestelde termijn afgewerkt. Hiermee beeindigen we de werkzaamheden voor het warmtenet in en rond deze zone. In de loop van de komende weken gebeurt de indienstname van dit stuk leidingenwerk waarmee warmtelevering tot aan het AZ Damiaan kan gebeuren. Bekijk het volledige tracé.

We beseffen dat deze werken invloed hebben op het wegverkeer we danken jullie dan ook voor jullie begrip voor de mogelijke hinder die deze werken konden veroorzaken.